Tuesday, January 4, 2011

oh! my hubby

aku tgah pening ni nak beli aper la hadiah kat my abg ni...7 Jan ni nak dekat dah ni hari jumaat.......................bile nak p beli hadiah ni...yg dok pening ni nak beli aper ek?.ape yang boleh aku beli?berape buget?abg suke ke tak?benda yang special ? biase? ape2 pun kawan2 yang dok follow aku tolong ler bg idea nak kasi hadiah per ek?tolong la ek....nk bagi kek pun bile la nak p beli...lau korang ader idea bolehlah send kat aku ek


2 comments:

  1. percutian ke terengganu..3 hari 2 malam...hahahahahhaha

    ReplyDelete